Wat zijn Alan red shirts?

Alan red shirts zijn T-shirts die dienst kunnen doen als onderhemd, maar ook gewoon als shirt gedragen kunnen worden. Shirts van dit merk worden geproduceerd met een stof die van hoogwaardige kwaliteit is. T-shirts van het merk Alan Red zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en je vindt ze daarom met zowel een ronde hals als een v-hals. Zo kun je voor elke gelegenheid het model kiezen wat het meest aanspreekt en de juiste uitstraling geeft. De T-shirts van het merk Alan Red worden gemaakt van 100% katoen en hebben een ruime lengte. Zo kun je ze goed onder een overhemd dragen. Naast deze bekende T-shirts vind je bij Alan Red ook boxershorts en kun je de hemden en T-shirts goed combineren voor stijlvol ondergoed.

Alan Red Brand

Beiden zijn online in de webshop van Alan Red te vinden, zodat je kunt bekijken welke onderdelen je graag zou willen hebben. Je kunt ze dan gemakkelijk met elkaar vergelijken en een bestelling plaatsen. Je kunt dit doen bij de Suitableshop online, maar eveneens kun je bij talrijke winkels terecht om het merk te kopen. Online vind je een ruime collectie, waardoor je ruimschoots keuze hebt. Vaak worden er bovendien leuke kortingen op de collectie gegeven waardoor de aanschaf van Alan Red producten nog leuker wordt. Je zult ook merken dat het ondergoed, of je nu kiest voor de boxershorts of voor de hemden, een goede draagcomfort hebben. Bovendien blijft de vorm van de kraag vast, waardoor je niet ineens eindigt met een losse en slordige kraag.

De collectie van Alan Red is enkele jaren na de eerste introductie in Milaan ook in Nederland gelanceerd. De Alan Red collectie komt voort uit de Magir organisatie die in Varese, in de omgeving van Milaan, is opgericht in 1940. De Alan Red collectie is echter zelf pa in 1996 gelanceerd door Magir als een nieuw eigen kledinglabel, genaamd Alan Red en Co. Magir is uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers, die zich met name specialiseren in basis kleding, waaronder T-shirts voor heren. De Alan Red hemden collectie is daar een logisch vervolg op. Doordat de Magir als leverancier gespecialiseerd is, zijn ook de Alan Red hemden van uitstekende kwaliteit en vormgeving. Zo is er een nieuwe lijn ontstaan die zeker ook in Nederland zeer populair is geworden en een betrouwbare naam heeft opgebouwd. Inspelend op het modebeeld, geeft het merk stijl en comfort aan ondergoed en onderkleding.

About the Author