Waarom kiezen voor B.Loved?

logoWanneer je van leuke hippe kleding en accessoires houdt, is het zeker leuk om eens te kijken naar de kleding van B.Loved. Het bedrijf is enkele jaren geleden klein begonnen, maar inmiddels hebben ze een aantal medewerkers in dienst en zijn ze gericht op zowel de Nederlandse als de internationale markt. De kleding van B.Loved is te koop bij diverse webshop, waaronder moderood.nl.

Het ontstaan van B.Loved

B.Loved werd in 2010 opgericht door Robby van Haeften. Van Haeften werd bij toeval designer en na een aantal jaar ontwerpen realiseerde de ontwerper zich dat het zijn roeping was. Het bedrijf had al snel een aantal medewerkers in dienst en werkt vanuit Amsterdam. Op dit moment werken er elf medewerkers en kun je de artikelen bij diverse webwinkels kopen. Momenteel worden de collecties in liefst 400 winkels in heel Europa verkocht. B.Loved voegt regelmatig nieuwe producten toe aan het assortiment. Alle kledingstukken hebben een eigen kenmerkend karakter en buitengewoon leuke stijl. Ook de nieuwe collectie is weer een lust voor het oog. Als je een echte modeliefhebber bent en graag kleding en accessoires koopt is het raadzaam om eens te kijken voor kleding van B.Loved. Laat je bijvoorbeeld inspireren op moderood.nl en koop de artikelen die je leuk vindt.

Origineel en kwaliteit

blovedB.Loved kledingstukken en accessoires springen er niet alleen wat betreft kwaliteit uit, maar ook wat betreft originaliteit. Denk bijvoorbeeld aan de B loved sjaal. Regelmatig worden er nieuwe sjaals geproduceerd, op het internet kun je de nieuwe collecties kijken. Op het internet kun je je dus als eerst laten inspireren en later een bepaald product op het internet kopen. Ze verkopen in elk geval van alles van leuke poncho’s tot sjaals en van t-shirts en truien tot blouses.

Je kunt de artikelen van B.Loved aan het eind van het seizoen als er nog voorraad beschikbaar is ook in de uitverkoop kopen. Soms zijn de producten ook flink afgeprijsd, waardoor je ze voor nog minder geld kunt krijgen. Zo word het wel erg leuk om er fashionable uit te zien!

Tags :

About the Author