Volg de trends met korte kapsels 2016

De nieuwste trends op het gebied van korte kapsels worden nu weer gepresenteerd. Je kunt je nu alvast oriënteren op de nieuwste korte kapsels 2016 want die worden nu al volop gepresenteerd bij de kappers en op het internet. Je ziet overal artikelen in de modebladen met de nieuwste kapsels waar je uit kunt kiezen met welke coupe jij straks de zomer in wilt. Wees er als eerste bij en word de trendsetter bij je collega’s en vriendinnen. Kies voor een korte coupe die bij jou past en die jou laat stralen. Je kunt verschillende modellen kiezen voor een kort kapsel. Dat hangt natuurlijk af van je persoonlijke smaak en van wat mooi staat bij de vorm van je gezicht. Ook hangt het er van af of je dun of dik haar hebt, steil of krullend. Dat zijn allemaal factoren waar je naar moet kijken voordat je een coupe uitkiest. De kapper kan je adviseren wat goed bij je zal staan en wat bij je haarstijl past.

2016 wordt het jaar van de korte kapsels

2016 belooft helemaal het jaar van de korte kapsels te worden. De modellen die nu poseren met hun nieuwe coupe hebben allemaal een kort kapsel en het staat ze prachtig. Dat wil natuurlijk iedere vrouw dus jij ook. En dat kan goed, want je kunt online goed inspiratie op doen als je op zoek bent naar korte kapsels die voldoen aan de modetrends van 2016.

Dit jaar maak jij de blits met je korte kapsel

Dit jaar ga jij helemaal de blits maken met je korte kapsel. Als je nu nog lang haar hebt dan zul je iedereen versteld doen staan als je straks met een flitsend kort kapsel loopt. Lekker gewaagd en trendy en volgens de laatste mode. Je doet helemaal mee met je korte kapsel.

Tags :

About the Author