V-hals t-shirts zijn stevig, sterk en comfortabel

v-halsMisschien heb je het idee dat witte t-shirts een beetje saai zijn. Ze hebben immers geen bijzondere opdruk, en vallen daardoor weinig op. Het tegendeel is echter waar. Zo zijn de ShirtsofCotton t-shirts verkrijgbaar in allerlei maten, soorten en kleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een shirt met een v-hals?

Stevige en sterke stoffen

De Engelstalige benaming voor een v-hals is v-neck’. Mannen over de hele wereld dragen het met veel plezier. Een t-shirt met v-hals van goede kwaliteit gaat vaak jarenlang mee. Zo zijn de kledingstukken op ShirtsofCotton gemaakt van 95 procent katoen en 5 procent elastaan. Deze sterke stoffen zorgen onder andere voor een fijne pasvorm. Bovendien wordt je favoriete t-shirt na enkele wasbeurten niet flets. Daardoor ziet het er na enkele jaren nog steeds mooi uit.

Katoenweving

Het maken van de t-shirts met v-neck verloopt op een bijzondere manier. Zo wordt er tijdens de katoenweving opvallend veel stof gebruikt. ShirtsofCotton gebruikt maar liefst 3 keer zoveel stof als andere merken. Gemiddeld is het katoen tussen de 80 en 300 gram zwaar. Door de dikkere stof is de kans klein dat je shirt ooit stuk gaat. Daarnaast worden er tijdens de productie lange strengen katoen met elkaar verweven. Door het vele weven voelt het t-shirt met v-hals zijdezacht aan. Daardoor geven de t-shirts op elk moment een comfortabel gevoel.

Breedte en diepte van de v-hals t-shirt

Een aantal tips kunnen je helpen bij het kiezen van een t-shirt met v-neck. Bedenk voor de aankoop goed hoe breed en diep de uitsnede moet zijn. De vraag is of je een smalle of diepe v-hals wilt hebben. Hou hierbij rekening met de blouse of het overhemd dat je over het t-shirt heen wilt dragen. Bij drie knoopjes los is een diepe v-hals het meest geschikt. Op een heerlijke zomerdag zie je veel mannen met het overhemd open, en een v-neck t-shirt eronder. Een smallere v-hals staat juist beter wanneer je liever wat knoopjes dichthoudt.

Zomerse en winterse temperaturen

T-shirts met v-halzen zijn ideaal om te dragen in de zomer. Wanneer de temperaturen hoger worden is het dan ook een goed idee om even te kijken in de collectie van ShirtsofCotton. Je kunt een v-neck t-shirt bijvoorbeeld dragen onder een blouse of overhemd. Het voordeel van dergelijke t-shirts is dat ze veel zweet opvangen. Na een dagje werken of ontspannen kom je dus niet bezweet thuis. Maar ook in de winter is het een ideaal kledingstuk. Onder een trui of pak houdt het je altijd heerlijk warm. Zelfs met temperaturen onder het vriespunt hoef je absoluut geen kou te lijden.

T-shirts voor elk seizoen

Een t-shirt met v-hals hoort bij elke man die modieus voor de dag wil komen. Dit basic t-shirt in de kleuren wit, zwart of grijs kun je elk seizoen dragen, of zowel bij zomerse temperaturen als winterse kou. Dankzij de goede afwerking van ShirtsofCotton is het v-hals t-shirt nooit onder het overhemd te zien. De shirts zijn dan ook met veel zorg ontworpen, getailleerd en zitten elke man als gegoten.

Tags :

About the Author