Stijl injectie voor Maarten de Jong: accessoires

I am a self taught man. Alles in het leven waar ik succes bereikt heb, heb ik mezelf alles aangeleerd. Ik ben reeds succesvol in zaken, ik ben uitermate gezond, slank en fit. Wat er wel altijd een beetje ingeslopen bij is, is kleding en accessoires. Ik stond niet bepaald bekend in mijn omgeving als fashion minded. Daar moest verandering in komen dacht ik een jaar geleden.

Dus ik ben bezig met het verbeteren van mijn kleding kast en stijl in het algemeen. De laatste episode uit deze verbeteringstocht zijn die sieraden en accessoires. Ik ben op zoek naar echt aparte onderscheidende sieraden om mijn look te complementeren.

Ik heb de blaadjes gelezen, de JFK, de Men’s Health en ik ben gaan zoeken op het interweb. Uiteindelijk eindigde mijn zoektocht hier, bij ikbensieraden.nl. Een webwinkel voornamelijk voor vrouwen maar ze hebben ook een bijzonder kwalitatief heren segment.

Enfin in de eerste plaats was het echt tijd (haha leuke woordgrap) voor een horloge. Bij ikbensieraden vond ik een uitermate gaaf waterdicht Quantz heren horloge. Prachtige kleuren ook.

-> Goedkope mannenhorloges | ikbensieraden

Enfin, dat is stap nummer 1. Weet je wat ik ook altijd al had willen hebben? Een mannen broche! No joke! Enfin, deze vond ik ook bij dezelfde webwinkel.

Specifiek hadden ze een hele leuke mannen broche in de vorm van een maan. Alsmede was er broche hondje en bot.

-> Mannen broches van ikbensieraden.nl

Laat ik het hier maar bij houden dacht ik dit is wel genoeg, eerst een test order dan zien we wel weer. Nou ik had de sieraden binnen een dag of 2 in huis. En met alle sieraden ben ik eigenlijk wel tevreden vooral het horloge valt bij mijzelf in de smaak en bij mijn omgeving. Dit ikbensieraden verhaal is dus zeker voor herhalen vatbaar kan ik jullie vertellen!

About the Author