Het ontstaan van het Lacoste sportmerk

Opgericht in 1933, timmert het Lacoste merk hard aan de weg en geniet het onder vele mensen een tevreden en positieve aandacht. Het merk is opgericht naar aanleiding van de verdiensten van de Franse tennisster Rene Lacoste, die ook wel ‘le crocodile’ werd genoemd. Deze bijnaam van de tennis speler Lacoste is terug te vinden in het unieke logo van Lacoste dat een kleine groene krokodil voorstelt met een open bekje. Dit logo is bij alle Lacoste polo’s vervaardigd op het borstgebied van de polo. In sommige gevallen heeft het logo een andere kleur gekregen dan de reguliere kleur; met name limited edition polo’s zijn van een dergelijk speciaal logo voorzien. 

Bekijk het sportieve modeaanbod van Lacoste

boss-poloBen je op zoek naar een kwalitatief hoogstaand poloshirt? Dan kun je het aanbod aan Lacoste poloshirts eens bekijken op de site www.poloshirtstore.nl. De Lacoste sale afdeling bevat bovendien altijd poloshirts die tegen een scherpe prijs-kwaliteitverhouding de deur uit worden gedaan. Tussen het assortiment poloshirts zitten polo’s met een sportief of vrijetijds uiterlijk. Daarnaast komen diverse poloshirts in speciale uitvoering met bijvoorbeeld een ruit of print erop. Hoe dan ook zijn de Lacoste poloshirts trendy en volgen ze de laatste ontwikkelingen op het gebied van de tijdloze mode. Heb je bijvoorbeeld liever een polo van Hugo Boss? Dat kan via dezelfde site. Ze hebben diverse polo’s van dit kwalitatieve Duitse merk. Je weet natuurlijk ook dat je kwaliteit krijgt als je een Hubo Boss polo koopt.

Laat een polo met de juiste maat thuis bezorgen

Het bestellen van jouw Lacoste poloshirt kan zeer gemakkelijk via poloshirtstore.nl Alle Lacoste polo’s komen met kraag en knoop. Je kunt Lacoste poloshirts, in enkelvoud en meervoud, naar wens thuis laten bezorgen door de pakketdienst. Voordat je bestelt doe je er goed aan te weten welke maat polo het beste bij jou past. Eventueel kun je de maattabel voor Lacoste poloshirts erbij nemen zodat de kans groter is dat de keuze voor bepaalde een slim, normale of wijde fit jou als gegoten zit.

Het aanbod aan Lacoste polo’s is zeer divers

Vele mensen zijn jou voorgegaan in het online bestellen van een mooie Lacoste polo; niet alleen heren maar ook dames en kinderen, jong en oud draagt poloshirts van dit gerenommeerde kledingmerk. Vooral dankzij het duurzame materiaal gaan de Lacoste poloshirts lang mee. Bovendien komen de Lacoste polo’s in diverse stijlen en kleuren van zwart, groen, rood tot blauw. Afhankelijk van jouw wensen en budget kun je bepaalde poloshirts van Lacoste online bekijken dankzij geüploade foto’s. Zodra je jouw keuze hebt gemaakt voor een bepaalde uitvoering en model Lacoste polo, kun je overgaan tot aankoop.

Tags :

About the Author