Nederlands kampioen onderbroeken 2018: Ten Cate

Ik zweer het je, indien er een Nederlands kampioenschap onderbroeken produceren zou zijn dan zou Ten Cate zeker de hoofdprijs winnen. Ik ken geen ander Nederlands merk dat zulke fijne heren boxershorts maakt.

Wat ik super fijn vindt, speciaal voor de lange mannen heeft TC ook een model met extra lange pijplengte, dat vind ik vele fijner zitten dan standaard lengte pijpen. Ten Cate gebruikt alleen het meest hoogwaardige katoen en voegt daar dan een klein beetje elastaan aan toe voor de goede pasvorm.

Ik denk dat ik Ten Cate zo een jaar of vijf geleden voor het eerst ontdekte in een lokale herenmode winkel. En sindsdien ben ik om. Ik heb de afgelopen jaren onafgebroken louter Ten Cate heren onderbroeken gedragen.

Uitgelicht: overzicht alle mannen ondergoed bij hemdvoorhem.nl

Ik heb Ten Cate ook aanbevolen bij al mijn mannelijke collega’s. Ook hier op de werkvloer spreidt het Ten Cate virus zich rap. Iedereen die het probeert, die is direct om.

Is het alleen maar hosanna rondom TC onderbroeken? Nee dat ook weer niet. Mijn kritiekpunt is dat er wel wat meer en wat meer gewaagde kleuren zouden mogen zijn. Het is toch voornamelijk de standaard blauw, zwart, wit. Maar andere kleuren zou ik ook leuk vinden om meer variatie te kunnen behalen. Iedere dag van de week een andere kleur onderbroek zou ik leuk vinden.

-> Hemdvoorhem.nl: overzicht ten cate slips

Enfin ik koop ze dus altijd bij hemdvoorhem.nl. Zij hebben volgens mij het meeste brede TC assortiment en dat voor de scherpste prijzen. De voorwaarden zijn ook heel flex, met de gratis verzending en kosteloze retour. Altijd prettige ervaringen bij hemdvoorhem. Een top winkel niet alleen in overhemden maar ook in heren ondergoed staan zij hun mannetje. Enfin, ik zou zeggen kijk zelf eens even rond op hemdvoorhem en probeer het eens. Je slaat sowieso geen modderfiguur met die gratis verzending en retour.

About the Author