Korting bij Kleine Zebra

De Kleine ZebraMet de actie korting bij kleine zebra kun je, zoals de naam van de actie al doet vermoeden, korting krijgen bij de webshop de Kleine Zebra. Deze webshop is in 2007 opgericht door drie zussen die toen ze moeder werden niet voldoende leuke spulletjes konden vinden voor hun eigen kinderen en op zoek waren naar producten die tot de verbeelding spreken.  Omdat dit niet op het web te vinden was, besloten ze om de producten zelf maar op de markt te brengen.

Zo is de webshop de Kleine Zebra ontstaan. Hier kun je als moeder veel leuke en originele dingen vinden voor je kinderen. Zo vind je er gebreide poefs voor in de kinderkamer, hippe kapstokken waaraan de kinderen hun kleren kunnen ophangen, schooltassen, meubeltjes om de kinderkamer mee op te leuken en nog zoveel meer leuke en nuttige spulletjes. Het is zeker de moeite waard om deze website een keertje te bezoeken, al was het alleen maar om ideeën op te doen. Als er dan iets tussen zit wat je aanspreekt, kun je het gelijk bestellen. Veelal vind je er dus bovendien nog leuke kortingen die het doen van een aankoop helemaal aantrekkelijk maakt en bovendien de kans geeft om nog meer te kopen. Je kunt de kortingen voor alle producten gebruiken, ook voor het speelgoed en puzzels. Je kunt zelf bepalen waar je de korting voor inzet en het leuke is dat de korting bij Kleine Zebra ook nog eens onbeperkt houdbaar is, zodat je altijd op een later moment kunt terugkomen om de korting dan te gebruiken.

NachtlampjeJe vindt er echt de meest uiteenlopende dingen en het één is nog niet leuker dan het andere. Zo vind je er nachtlampjes in de vorm van dieren of kabouters, die in hun geheel lichtgeven.  Doordat de keuze zo ruim is, zit er altijd wel één bij die goed in de kinderkamer past. Ook vind je er lampenkappen, met vrolijke bloemetjes. Als je op zoek bent naar meubeltjes of speelgoed dan zit je bij de Kleine Zebra zeker goed. Je vindt er bekende ouderwetse spelletjes en puzzels, maar ook vernieuwende en unieke spulletjes die je kunt gebruiken om de kinderkamer nog meer op te vrolijken. Houd dus goed de kortingen in de gaten, zodat je deze kunt gebruiken bij je eerstvolgende bestelling. Het zou zonde zijn als je niet op de hoogte bent van een korting en deze misloopt.

Tags :

About the Author