Horloge mogelijkheden voor de vrouw

Een horloge kopen voor een dame kan soms nogal vervelend zijn omdat er zoveel verschillende mooie horloges op de markt zijn, Vrouwen horloges zijn zo divers en meestal gemaakt door grootschalige horlogemakers en verkocht door grote namen en modemerken met een significante naam in de mode wereld. Meestal doen de designer horloges en mechanische horloges van Zwitserse zoals Tissot het redelijk goed en vallen ze meestal in de smaak bij de verschillende dames. Maar er zijn natuurlijk ook andere goedkopere of zelfs duurdere merken, voordat je dameshorloges bekijkt, is het belangrijk eerst te weten welk horloge het beste past bij de dame voor wie je het wilt kopen. Hieronder enkele befaamde modellen die het meestal wel goed doen.

  1. Marc by Marc Jacob – De rubberen band is een beetje groot en verrijkt met gouden pinnen aan de zijkant van het band, het gezicht van het horloge is ook redelijk groot en de nummers zijn gemakkelijk te lezen en hebben een 3D-effect.
  2. Sheen door Casio – Casio is bekend om zijn digitale stretch-band horloges, maar ook de exemplaren met de Swarovski kristallen zijn geen slechte keus.
  3. Omega – De diamanten bezette en mooi horloge is op de wensenlijst van elke vrouw.
  4. Gucci – Het nieuwe Gucci horloge is ontworpen door Frida Giannini en het maakt deel uit van een nieuw horloge collectie, allemaal met de dubbele G ontwerp en een verscheidenheid van grootte en band opties.
  5. Michael Kors – De Michael Kors collectie is een prachtige collectie met mooie horloges voor dames. Alles, van klassiek tot eigenzinnige, vind je terug in deze collectie.
  6. Timex – Wie kent nou dit merk niet, van sportief tot exclusief, de horloges van timex, daar komt iedereen wel aan z’n trekken. Dit seizoen is geïnspireerd door retro, klassiek horloge.
  7. Fossil-Je kunt niet echt mis met een tijdloze klassieker als de met leer vervaardigde horloge van Fossil.
  8. Nixon -Een klassiek ogende uurwerk met een beetje durf. De band is gemaakt van schildpad acetaat, een welkome afwisseling op de soms benauwd makende metalen afwerkingen.
  9. Hermes- De horloges van Hermes zijn zeker geen koopje. Maar ze worden wel gezien om de polsen van talloze beroemdheden. De dubbele wrap “Cape Cod” ontwerp is een pracht van een stuk.
  10. Chanel – Zo chic als een little black dress, maar dan met alle moderne technologie dat is het nieuwe horloge van Chanel. Het is kras- en waterbestendig (tot 200mtrs) – om zijn lange levensduur te garanderen.
Tags :

About the Author