De voordelen van corrigerend ondergoed

Er zitten vele voordelen aan het dragen van corrigerend ondergoed. Wij zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rij, en leggen je uit wat corrigerend ondergoed precies is. Lees het hier.

Wat is corrigerend ondergoed?

Corrigerend ondergoed is ondergoed dat speciaal is ontworpen om je slanker te laten lijken. Het is vaak gemaakt van een stof als elastaan of polyamide. Dit zijn stoffen die redelijk rekbaar zijn, maar toch nauwsluitend om je lichaam vallen. Met corrigerend ondergoed kun je allerlei probleemgebieden op je lichaam aanpakken. Denk bijvoorbeeld aan je bovenbenen, billen, buik of borsten.

Glad

Het belangrijkste voordeel van corrigerend ondergoed is dat het je lichaam ‘glad’ maakt. Omdat het zo strak zit, trekt het alles als het ware recht. Je ziet geen hobbels meer of andere oneffenheden. Als je bijvoorbeeld een hele strakke jurk aan hebt, of een strakke top, dan zie je natuurlijk altijd alles extra goed. Als je een beetje een buikje hebt, dan wordt dit extra geaccentueerd. Met corrigerend ondergoed kun je dit voorkomen, het zorgt ervoor dat alles helemaal glad is.

Geen naden

Een ander belangrijk voordeel van corrigerend ondergoed, is dat het geen naden onder je kleding laat zien. Als je normaal gesproken bijvoorbeeld een strakke jurk aan hebt, dan is de kans groot dat je ondergoed onder je jurk duidelijk te zien is. Je ziet misschien de lijnen van je onderbroek. Met een corrigerend broekje voorkom je dit. Een corrigerend broekje is namelijk helemaal glad, waardoor je niet ziet dat je het draagt onder je kleding.

Tags :

About the Author